Rreth Nesh

Kush Jemi

Comtrade Computers është formuar në 1992 si një kompani e vogël private që me kalimin e viteve është shndërruar në një prej kompanive udhëheqëse në fushën e teknologjisë informative në Kosovë. Me mbi 20 vite eksperiencë në industri dhe një staf shumë profesional, Comtrade ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve teknologjike:

 • Workstation, desktop dhe laptop
 • Zgjidhje softueri
 • Konsultime për TIK dhe struktura teknologjike
 • Mirëmbajtje dhe mbështetje teknike
 • Trajnime dhe çertifikime

Çka Ofrojmë

Qëllimi ynë si kompani është që të ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve të teknologjisë informative, në mënyrë që klientët tanë të kenë qasje në zgjidhjet dhe ofertat më përparimtare dhe moderne në industrinë tonë.
Për të arritur këtë cak, ne:

 • Furnizojmë pajisje të informatikës, shtypit, fotografimit, dhe pajisje të rrjetave.
 • Ndërtojmë dhe mbështesim sisteme kompjuterike, softuerike, wireless (pa tela) dhe struktura rrjetash.
 • Trajnojmë klientët tanë në mënyrë që të përfitojnë sa më shumë nga produktet, shërbimet dhe ofertat tona.

Tregu ynë përbëhet nga një gamë e gjerë e klientëve duke filluar nga përdoruesit privatë, deri te bizneset, organizatat joqeveritare, institucionet e vendit si dhe ato arsimore.
Në mënyrë që të përmbushim kërkesën e tregut, ne kemi një ekip specialistësh të trajnuar në fushat e kompjuterikës, rrjetave dhe softverit. Shumica e stafit tonë mbajnë diploma të avancuara në specialitetet e tyre si dhe çertifikime nga liderë të industrisë sikur Cisco dhe Microsoft.

Organizata Qeveritare

 • Ministria e Arsimit
 • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
 • Ministria e Bujqesisë
 • Ministria e Infrastrukturës
 • Ministria e Punëve të Brendshme
 • Ministria e Punëve të Jashtme
 • Ministria e Ekonomisë
 • Ministria e Financave
 • Zyra e Presidentit të Kosovës
 • Forca e Sigurisë të Kosovës
 • Prokuroria e Shtetit
 • Agjencioni i Inteligjencës së Kosovës
 • Agjencioni i Veterinës së Kosovës
 • Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale
 • Fondi i Kursimeve Pensionale
 • Oda Ekonomike e Kosovës
 • Administrata Tatimore e Kosovës

Organizata

 • USAID
 • Këshilli i Evropës
 • Peace Corps
 • UNDP
 • UNOPS
 • UNICEF
 • UNHCR
 • GIZ
 • Aleanca Françeze
 • Fondacioni "Together Kosova"
 • Rrjeti Grave Kosovës
 • WHO
 • QKUK
 • BPZ
 • BIK
 • Universiteti i Prishtinës
 • BIRN
 • RTK
 • Koha Group

Bankat dhe Bizneset

 • Banka Qëndrore e Kosovës
 • Raiffeissen Bank Kosova
 • TEB Bank
 • Pro Credit Bank
 • BpB
 • IS Bank
 • BKT
 • Banka Ekonomike
 • Finca
 • LUX Development
 • M-Technologie
 • Mabetex
 • Meridian Group

Ambasadat

 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Malit të Zi
 • Ambasada e Kroacisë
 • Ambasada e Luksemburgut
 • Ambasada e Britanisë së Madhe
 • Ambasada e Hungarisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Republikës Çeke
 • Ambasada e Maqedonisë
 • Ambasada e Bullgarisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Suedi
 • Ambasada e Turqisë
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Finlandës
 • Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës
 • Zyra e Sllovakisë